HORMONTEST.ORG
TELEFON:  +47 939 13 007

LEIF IMS

OM OSS

BEHOVET FOR HORMONTESTER

Bloddråpe tester ble utviklet allerede på 60 tallet utfra behovet for å få testet nyfødte for PKU (Phenylketonuria). Gjennom årene har denne type test utviklet seg til å bli en ideell metode for epidemiologiske studier og studier i felt på en mengde helseområder for både barn og voksne.

Det ser vi ved enkeltheten i å ta prøven, stabiliteten på prøven ved transport og lagring, og en utmerket korrelasjon med serum tester.
Evnen til å måle nøyaktige nivåer på steroidhormoner i bloddråpetesten er viktig for reproduktiv endokrinologi og gir også effektiv monitorering av HRT (Hormone Replacement Therapy).


Tjenesten ble startet fordi det ikke fantes noe tilsvarende enkelt tilbud her i landet.

Derfor fant vi det passende å danne Hormontest.org for å kunne gi dette tilbudet.

LEIF IMS

Ims er lege utdannet ved Universitetet i Oslo 1966. Etter flere års sykehuspraksis ble han privatpraktiserende allmennlege med kontor i Oslo. Tidlig ble han frustrert over skolemedisinens evne til å behandle de kroniske sykdommene, og dette ble grunnlaget for hans videreutdannelse i homeopati og akupunktur. 
I tillegg til å praktisere som lege har Ims oversatt flere av bøkene til dr. John R. Lee, som var en internasjonal ekspert på naturlig hormonterapi.
Han har nylig skrevet en ny bok om hormoner og naturlig hormonterapi. (www.futhark.no)

ALF T. ANDREASSEN

Uteksaminert ved Norges Idrettshøgskole 1976.
Utdannet i Refleksologi ved SFFF i Esbjerg, og i homeopati ved Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN).
Han har tatt kontinuerlig viderutdanning i klassisk homeopati ved  å følge Professor George Vithoulkas årlige seminarer. Andreassen har i 20 år arbeidet ved samme klinikk som Leif  Ims og interesserer seg spesielt for infertilitet og kvinnerelatert problematikk.  


ALF ANDREASSEN

Neste side >>