OM OSS

Behovet for hormontester

Bloddråpe tester ble utviklet allerede på 60 tallet utfra behovet for å få testet nyfødte for PKU (Phenylketonuria). Gjennom årene har denne type test utviklet seg til å bli en ideell metode for epidemiologiske studier og studier i felt på en mengde helseområder for både barn og voksne. Det ser vi ved enkelheten i å ta prøven, stabiliteten på prøven ved transport og lagring, og en utmerket korrelasjon med serum tester.
Evnen til å måle nøyaktige nivåer på steroidhormoner i bloddråpetesten er viktig for reproduktiv endokrinologi og gir også effektiv monitorering av HRT (Hormone Replacement Therapy).

Tjenesten ble startet fordi det ikke fantes noe tilsvarende enkelt tilbud her i landet. Derfor fant vi det passende å danne Hormontest.org for å kunne gi dette tilbudet.

ERLEND AABEL

Erlend Aabel, f. 1986, er utdannet lege fra Syddansk Universitet i Danmark i 2013.  Erlend har jobbet på Green Doctors siden 2017, og har også vært fastlegevikar ved Atrium Legesenter og lege ved dr. Fedon Lindbergs klinikk.

Erlend jobber mye med hormonforstyrrelser, deriblant stoffskiftesykdom, diabetes og PCOS.

Erlend ser verdien av å jobbe tverrfaglig. Før han begynte på medisinstudiet utdannet han seg til massasjeterapeut, og han har en bachelorgrad i kiropraktikk.

Alf_edited

ALF T. ANDREASSEN

Uteksaminert ved Norges Idrettshøgskole 1976. 
Utdannet i Refleksologi ved SFFF i Esbjerg, og i homeopati ved Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN). 
Han har tatt kontinuerlig videreutdanning i klassisk homeopati ved å følge Professor George Vithoulkas årlige seminarer. Andreassen har i 20 år arbeidet ved samme klinikk som Leif Ims og interesserer seg spesielt for infertilitet og kvinnerelatert problematikk.