OM OSS

Behovet for hormontester

Bloddråpe tester ble utviklet allerede på 60 tallet utfra behovet for å få testet nyfødte for PKU (Phenylketonuria). Gjennom årene har denne type test utviklet seg til å bli en ideell metode for epidemiologiske studier og studier i felt på en mengde helseområder for både barn og voksne. Det ser vi ved enkelheten i å ta prøven, stabiliteten på prøven ved transport og lagring, og en utmerket korrelasjon med serum tester.
Evnen til å måle nøyaktige nivåer på steroidhormoner i bloddråpetesten er viktig for reproduktiv endokrinologi og gir også effektiv monitorering av HRT (Hormone Replacement Therapy).

Tjenesten ble startet fordi det ikke fantes noe tilsvarende enkelt tilbud her i landet. Derfor fant vi det passende å danne Hormontest.org for å kunne gi dette tilbudet.

LEIF IMS

Ims er lege utdannet ved Universitetet i Oslo 1966. Etter flere års sykehuspraksis ble han privatpraktiserende allmennlege med kontor i Oslo. Tidlig ble han frustrert over skolemedisinens evne til å behandle de kroniske sykdommene, og dette ble grunnlaget for hans videreutdannelse i homeopati og akupunktur.
I tillegg til å praktisere som lege har Ims oversatt flere av bøkene til Dr. John R. Lee, som var en internasjonal ekspert på naturlig hormonterapi.

Alf_edited

ALF T. ANDREASSEN

Uteksaminert ved Norges Idrettshøgskole 1976. 
Utdannet i Refleksologi ved SFFF i Esbjerg, og i homeopati ved Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN). 
Han har tatt kontinuerlig videreutdanning i klassisk homeopati ved å følge Professor George Vithoulkas årlige seminarer. Andreassen har i 20 år arbeidet ved samme klinikk som Leif Ims og interesserer seg spesielt for infertilitet og kvinnerelatert problematikk.